Ionela Prodan a fost depusă, în această după-amiază, la capela Cimitirului Bellu din Capitală, unde cei care au iubit-o pe artistă pot veni să-şi ia rămas bun. 

Sicriul a fost ridicat la primele ore ale dimineţii de la Spitalul Elias, acolo unde îndrăgita cântăreaţă de muzică populară s-a stins după o luptă lungă cu o boală cumplită - cancerul pancreatic.

Articolul continua dupa recomandari

Tot în această după-amiază, Ana Maria Prodan, fiica artistei, a anunţat pe Facebook când şi unde va avea loc înmormântarea mamei sale.

Vezi 3 imagini în Galerie

Astfel, joi, 19 aprilie, ora 12.00, familia, rudele, prietenii şi fanii o vor conduce pe Ionela Prodan pe ultimul drum. 

"Cei ce vor sa și ia rămân bun de la mama mea IONELA PRODAN o pot face la Capela cimitirului Bellu , incepând de astăzi ora 17 pm. Ceremonia de înmormântare va avea loc la cimitirul Bellu, (șoseaua Olteniței nr 3/5 Bucuresti) joi, 19 aprilie, ora 12.00. 

NUMAI familia și prietenii apropiați sunt așteptați după înmormântare la restaurant Premier Palace (Bulevardul Ghencea nr 134 Bucuresti)", a scris fiica Ionelei Prodan pe Facebook.

Printre cei care şi-au anunţat prezenţa la la înmormântarea Ionelei Prodan sunt Elisabeta Lipă, generalul Talpeş şi Ecaterina Andronescu.

Vezi 3 imagini în Galerie

Iar Elisabeta Ticuţă va interpreta un cântec de despărţire.

Reamintim că Ionela Prodan a murit, seara trecută, la spitalul Elias.

A fost internată în urmă cu o lună, însă starea ei de sănătate s-a înrăutăţit în ultimele săptămâni. Medicii au făcut tot posibilul să o stabilizeze, dar au fost nevoiţi să-i declare decesul în jurul orei 21.00.