O învãtãtoare de la Şcoala Primarã din Toporãsti, Vaslui, este cercetatã într-un dosar penal pentru purtare abuzivã, dupã ce mai multi pãrinţi s-au plâns de comportamentul femeii. 

Mai exact, cadrul didactic este acuzat cã-şi bate elevii.

Articolul continua dupa recomandari

“Astã iarnã, când erau gerurile alea cumplite, l-a dezbrãcat, l-a scos afarã si l-a pus sã stea cu mâinile ridicate. În timpul orelor, pe el îl scoate din clasã si-l pune sã stea pe hol, iar în pauze, când toti copii ies sã se recreeze, pe el îl cheamã în clasã si-l aseazã în ultima bancã. Acum douã sãptãmâni, bãiatul a venit cu faţa umflatã acasã.

Mi-a spus cã l-a bãtut doamna învãtãtoare. Am sunat la 112 sã anunt Politia. Cei care au venit sã facã cercetãri n-au fost politistii de la Pungeşti, asa cum era normal, pentru cã Toporãstiul apartine de Pungesti, ci agentii de politie de la Ivãnesti, acolo unde sotul învãtãtoarei este viceprimar", a declarat pentru presa locală cel în grija cãruia se aflã bãiatul bãtut. 

Omul spune chiar că se pune presiune sã n meargă mai departe cu plângerile, pentru cã altfel "voi fi bãtut". 

"Am fost amenintat cã-mi vor rupe picioarele dacã nu mã voi linisti”, afirmă Irinel Popescu Irinel.

De partea cealaltã, învãtãtoarea acuzatã spune cã totul este o înscenare pusã la cale de o persoanã care este invidioasã pe ea. 

“Niciodatã n-am lovit si nici nu voi lovi un copil. E dubios cã scandalul a apãrut a doua zi dupã ce eu am anuntat cã voi avea inspectie de grad. Probabil cineva vrea sã-mi facã rãu, altfel nu-mi explic”, a spus învãtãtoarea Mihaela Stroi.

Potrivit purtãtorului de cuvânt al Inspectoratului Judetean de Poliţie Vaslui, oamenii legii au deschis dosar penal pentru purtare abuzivã.