Caz înfiorător la o şcoală din judeţul Satu Mare! O învăţătoare a stropit cu spray paralizant doi copii de clasa întâi. Motivul este uluitor: şcolarii erau neastâmpăraţi, iar învăţătoarea a vrut să îi disciplineze.

Incidentul a avut loc ieri dimineață la școală din comună sătmăreana Santău. Femeia, care este angajată pe funcția de suplinitor calificat, a atacat cu sprayul doi copii de 6 și 7 ani.

Articolul continua dupa recomandari

Învățătoarea a susținut că cei mici au atacat-o și ea s-a simțit nevoită să se apere. Cei doi copii au fost duși de urgență la spital unde medicii le-au făcut spălături, iar acum sunt în afară oricărui pericol.

Directorul școlii a chemat poliția, iar femeia a fost reținută pentru 24 de ore. Conform actelor depuse la școală această avea avizul psihologic pentru a ocupă funcția de învățător. Încă din anul 2006 femeia încerca să obțină postul de învățător titular, dar deși lua examenele cu note mari nu a fost repartizată pe post.

Anul acesta a fost repartizată la școală din Santău, iar conducerea școlii spune că nimic din comportamentul femeii nu dădea de bănuit că ar putea atacă elevii. Acum pe numele suplinitoarei a fost deschis un dosar penal pentru rele tratamente aplicate minorului și purtare abuzivă.