Scene extrem de violente au fost filmate la intrarea într-un club din Craiova. O grupare de interlopi a distrus terasa localului şi a lovit clienţii cu scaune. Administratorul a fost atacat pentru că nu a permis accesul tinerilor înăuntru. Clubul era plin de oameni, iar unul dintre scandalagii ar fi fost înarmat cu un cuţit, spune un martor. Poliţia îi caută acum pe toţi cei implicaţi în scandal. 

În toiul nopţii, un conflict izbucnit în faţa unui club degenerează într-o luptă de stradă.

Articolul continua dupa recomandari

Camerele de supraveghere surprind momentul în care administratorul localului este lovit brutal. Un bărbat de 35 de ani, cunoscut în lumea interlopă locală, îl atacă într-un moment de neatenţie, când se întoarce spre unul dintre clienţi.

DAN IRINA, patronul clubului: La ora 3 şi ceva, au venit nişte persoane, în jur de 15 persoane. Unul dintre agenţii de pază a observat la unul dintre ei că avea ceva sub haină şi, din motivul ăsta, a luat decizia să nu-i lase să intre.

Agenţii de pază şi alţi martori se retrag înăuntru, în timp ce scandalagiii încep să devasteze terasa clubului. Ameninţă şi chiar aruncă scaune înspre clienţi. De teamă, unii dintre ei se retrag spre case.

DAN IRINA, patronul clubului: Au ameninţat şi femei, eu ameninţat pe toată lumea pe aici.Paguba cea mai mare. nu sunt scaunele sau mesele rupte. Paguba cea mai mare este că lumea nu se simte sigură din cauza unor persoane care îşi permit un astfel de comportament.

Poliţiştii au deschis un dosar penal şi îi caută pe toţi cei implicaţi în bătaie. Cel care l-a lovit pe administrator este cunoscut sub numele Ventura. Un personaj cunoscut în Craiova, cu un lung cazier la Poliţie. În ultimii ani, a fost implicat în mai multe bătăi cu săbii, cuţite şi pistoale pentru supramaţia unor clanuri interlope în judeţ. De fiecare dată, judecătorii au considerat că poate rămâne în libertate.