Răsturnare de situaţie în cazul interlopului din Arad, împuşcat pe stradă şi prădat de 100.000 de euro. Cei doi atacatori care s-au predat la câteva zile după ce l-ar fi împuşcat pe stradă pe cunoscutul interlop arădean au fost arestaţi preventiv, pentru 30 de zile. Însă cei doi bărbaţi ar fi declarat în faţa anchetatorilor că un al treilea bărbat, pe care nu îl pot descrie, ar fi tras cu arma şi ar fi fugit.

Judecătorul Tribunalului Arad a admis propunerea procurorilor de arestare preventivă a celor doi suspecţi de atacul armat de luni dimineaţă, respectiv Alin Iovănuţ şi Florin Maliţa. 

Articolul continua dupa recomandari

Cei doi atacatori în cazul interlopului Daniel Dragoman au fost arestaţi pentru 30 de zile, pentru tentativă de omor, tâlhărie, nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor şi uz de armă fără drept.

Decizia instanţei nu e definitivă şi poate fi contestată în 48 de ore de la pronunţare.

Surse din anchetă au declarat pentru News.ro că cei doi au spus la audieri că s-au predat pentru că au fost indicaţi de victimă, interlopul Daniel Dragoman, ca fiind agresorii, însă neagă că ar fi autorii atacului armat. Aceştia ar fi susţinut în faţa procurorilor că un al treilea bărbat a fost cel care a tras cu arma, iar ei au fost doar martori. Bărbatul ar fi fost îmbrăcat în negru şi ar fi fugit, iar suspecţii arestaţi susţin că nu îl pot descrie pentru că nu l-au văzut bine.

Totuşi, victima i-a indicat pe Alin Iovănuţ şi Florin Maliţa drept autori ai atacului.

Cei doi s-au predat după ce poliţiştii au reuşit să îi contacteze prin avocat şi să le aducă la cunoştinţă că sunt daţi în urmărire.