Ionel Bontea, de 45 de ani, din Tecuci, care prin anii 2012-2014 a speriat Franţa cu spargerile pe care le dãdea, alături de alţi interlopi din clanul Bontea, a fost bãtut pânã la leşin de câţiva interlopi bârlãdeni, dupã un conflict spontan izbucnit la o pomenire.

Interlopii bârlãdeni n-au „acceptat” aroganţele celui din Tecuci, un apropiat al clanului Cordunenilor, şi i-au administrat o corecţie zdravãnã. 

Articolul continua dupa recomandari

L-au bătut până la leşin şi l-au lăsat într-o baltă de sânge.

A fost găsit de poliţiştii locali, care l-au dus la Poliţia Bârlad.

Umilit în ultimul hal si snopit în bãtaie de interlopii din Bârlad, Ionel Bontea nu a vrut sub nicio formã sã depunã plângere împotriva celor care l-au altoit. A ajuns cu ambulanta la spital, dar nu a vrut sã rãmânã internat.

A plecat nervos la Tecuci, de unde a promis cã va reveni cu „fortele” clanurilor interlope de acolo, pentru a-şi face dreptate. 

Cine este Ionel Bontea

Refuzarea depunerii unei plângeri prealabile, care ar fi dus la deschiderea unui dosar penal pentru loviri si alte violente, are o explicatie, scrie presa locală.

Omul face parte dintr-un clan, care prin anii 2012-2014 a speriat Franta cu spargerile pe care le dãdea. La finele anului 2014, presa din Hexagon anunta cã Jandarmeria a prins banda de 20 de români cu vârsta medie de 30 de ani, originari din Tecuci care a comis zeci de spargeri în acea toamnã, producând o pagubã de un milion de euro.