Un grav acident rutier a avut loc in aceasta dimineata la Iasi. O tanara de 28 de ani, insarcinata in 22 de saptamani a fost lovita in plin de o masina, chiar pe trecerea de pietoni. Femeia se afla in stare grava la spital. 

Cu putin inainte de ora 9, un apel la 112 anunta ca o femeie a fost accidentata de o masina in timp ce traversa regulamentar. Matorii povestesc ca masina curcula cu viteza si ca desi erau oprite alte doua masini la trecere, soferul acesteia nu a dat vreun semn ca are intentia sa opreasca.

Articolul continua dupa recomandari

Imediat la fata locului a venit un echipaj al serviciului de ambulanta judetean, dar si un echipaj de la politia rutiera. Victima, o femeie de 28 de ani insarcinata, a fost aruncata in urma impactului la o distanta de aproximativ 10 metri. Aceasta are multiple rani la cap si o posibila fractura de bazin.

Soferul, un barbat de 25 de ani, conducea o masina cu numere de Vrancea. Barbatul a fost testat cu aparatul etilotest si se pare ca nu consumase bauturi alcoolice. Acesta s-a ales cu dosar penal pentru vatamare corporala din culpa.

In urma investigatiilor din upu sf spiridon, medicii au constatat ca fatul este in stare buna, nefiind afectat de evenimentul rutier. In schimb mama sa nu este in cea mai buna stare. In afara traumatismelor cranio-cerebrale care vor fi investigate la spitalul de neurochirurgie din Iasi, femeia mai prezinta mai multe fracturi.

Ortopezii au o problemă pentru că, femeia fiind insarcinata, nu poate fi consultata radiologic.