Durere fără margini la Baia Mare, unde micuţa Estera a fost condusă pe ultimul drum. Mama fetiţei abuzată şi ucisă apoi sălbatic a leşinat lângă sicriu, în vreme ce tatăl a părut o statuie de piatră, înmărmurit de durere.

Sute de oameni au venit să o conducă pe ultimul drum pe copila găsită fără suflare în zona combinatului Cuprom, acum patru zile. Cunoscuţi şi necunoscuţi au ţinut să fie alături de familia îndurerată. Inclusiv primarul municipiului, Cătălin Cherecheş, a venit la slujba de la biserică.

Articolul continua dupa recomandari

Vezi 6 imagini în Galerie

Mama Esterei a leşinat de două ori lângă sicriul micuţei, a doua oară când a fost ridicat capacul. Tatăl a stat împietrit lângă sicriu, răpus de durere.

Estera Marcovici ar fi fost răpită chiar din mijlocul copiilor cu care se juca. Era ora 19 când părinţii au sesizat dispariţia. Împreună cu rudele şi vecinii, au început s-o caute prin împrejurimi.

Vezi 6 imagini în Galerie

Patru ore mai târziu, fraţii copilei au găsit-o printre ruinele fostului combinat. La doar 100 de metri de casă. Era pe jumătate dezbrăcată şi avea răni grave pe tot corpul.