Un infirmier român în vârstă de 41 de ani a fost arestat de poliţia italiană la Padova, pentru că îşi droga şi agresa sexual pacientele. Faptele românului au fost descoperite cu ajutorul camerelor de supraveghere instalate în salonul de spital, după ce medicii au descoperit că unele paciente de sex feminin primeau o doză dublă de benzodiazepină, un sedativ puternic.

Totul a pornit de la sesizarea medicilor italieni, care au observat că mai multe paciente din cadrul Departamentului de Neurochirurgie erau sedate excesiv. În faza inițială de investigare s-au adunat informații privind personalul medical al Departamentului de Neurochirurgie, care au sugerat faptul că un infirmier român administra pacientelor medicamente care nu erau prescrise sau nu erau autorizate, fără un motiv aparent.

Articolul continua dupa recomandari

Ancheta, demarată la începutului lunii noimebrie, anul trecut, trebuia doar să se stabilească scopul și motivele care au condus la un astfel de comportament din partea infirmierului român, însă investigațiile urmau să arate ceva oribil. Victimele erau sedate în exces cu scopul clar de a fi molestate sexual, bărbatul filmându-se şi făcând fotografii cu organele genitale ale pacientelor.

Imediat după comunicarea concluziilor, carabinierii au descins aproape instant în salonul unde îşi făcea românul mendrele, prinzându-l pe acesta ÎN FLAGRANT.

Nu este exclus ca alte femei au fost violate, fie prin utilizarea de medicamente psihotrope sau prin alte medotde, care urmează să fie identificate în cadrul anchetei. Românul a fost arestat pe loc şi condus în arestul poliţiei italiene pentru continuarea cercetărilor în acest caz.