O fată de 16 ani și iubitul ei de 31 de ani au murit, chiar în noaptea de Înviere, în timp ce se întorceau de la discotecă, într-un grav accident în Hlipiceni, Botoșani.

Polițiștii au descoperit primele indicii care au dus la producerea tragediei.

Articolul continua dupa recomandari

"Sunt două persoane decedate, şoferul în vârstă de 31 de ani şi o tânără de 16 ani, iar alte două persoane, de 16 şi 18 ani au fost rănite, transportate la spital. Din primele cercetări, accidentul s-a produs pe fondul vitezei excesive", a declarat inspectorul Maria Carp, purtătorul de cuvânt al IPJ Botoșani.

Potrivit martorilor, drumul pe care s-a produs nenorocirea este atât de prost încât șoferii trebuie să circule cu o viteză de maxim 50 km/h pentru a nu își strica mașnile.

Șoferul de 31 de ani, aflat la volanul unui Volkswagen Passat, circula, cel mai probabil, cu o viteză de peste 100 de km/h, spun localnicii, atunci când a pierdut controlul mașinii.

Accident la Hlipiceni, în Botoșani, cu doi morți în noaptea de ÎnviereVezi 2 imagini în Galerie

În dreapta sa se afla o fată de numai 16 ani, care în urma impactului a murit pe loc. Același destin l-a avut și șoferul.

Alți doi tineri, un adolescent de 16 ani și o fată de 18 ani, aflați pe bancheta din spate, au fost grav răniți și au ajuns de urgență la spital, după cumplitul accident de la Hlipiceni.

Șoferul și fata de 16 ani erau din localitatea Răuseni, iar noaptea trecută au petrecut într-o discotecă.