O casă din Timişoara, de pe strada Memorandului, unde locuieşte o familie cu mai mulţi copii, a fost cuprinsă de flăcări. Mai multe echipaje de intervenţie de la SMURD, Pompieri şi Poliţie au ajuns la adresa respectivă şi acţionează.

Actualizare (ora 6:43) - ISU Timiș a confirmat faptul că toți cei patru copii ai familiei au fost găsiți morți. Cel mai mic avea doar 4 luni, iar cel mai mare 6 ani. Singurul care a supravieţuit incendiului este fratele cel mare, un băiat de 14 ani.

Articolul continua dupa recomandari

Din primele informaţii, pompierii au descoperit în casa din Timişoara cuprinsă de flăcări trupurile fără viaţă a doi copii. Familia respectivă ar vea cinci copii.

La spital au ajuns părinţii copiilor, intoxicaţi cu fum şi unul dintre cei 5 copii ai familiei, iar pompierii speră să-i găsească pe ceilalţi copii în viaţă.

Incendiu puternic în Timişoara

Un incendiu puternic s-a produs meircuri seară pe strada Memorandului din Timișoara. Din primele informații ar fi mai multe victime decedate, iar până acum pompierii au găsit două cadavre carbonizate, copii. La fața locului este o desfășurare de forțe impresionantă, fiind mobilizate numeroase echipaje de Pompieri, SMURD și Poliție, informează şi pressalert.ro.