Panică la marginea Capitalei. Un restaurant s-a facut scrum după ce un şofer a intrat cu maşina într-o conductă de gaze şi a provocat un incendiu uriaş. Pompierii au intervenit imediat şi au reuşit să stingă focul. Din fericire, nimeni nu a fost rănit, localul este închis de ceva vreme. Şi şoferul a scăpat ca prin minune, însă autoturismul său a fost distrus.

Incendiul s-a produs în comuna Afumaţi, pe Şoseaua Bucureşti-Urziceni. Un şofer a scăpat maşina de sub control și s-a izbit de un stâlp, unde se afla şi o conductă de gaz. Imediat după a pornit incendiul care s-a răspândit şi la restaurantul aflat în apropiere.

Articolul continua dupa recomandari

Flăcările au cuprins întreg localul, pe o suprafaţă de 100 de metri pătrăţi. Din restaurant a rămas doar structura metalică.

Şi maşina a fost distrusă. Noroc că bărbatul a reuşit să iasă la timp. În scurt timp, mai multe echipaje de pompieri au ajuns la faţa locului.

Am intervenit cu şase autospeciale de stingere cu apă şi spumă. Nu am avut victime, intervenţia a decurs fără probleme, în momentul de faţă incendiul este lichidat - Barbu Nicolae, plutonier ajutant şef, garda Afumaţi

În faţa poliţiei, şoferul a susţinut că mergea cu 60 de kilometri pe oră. O anchetă este acum în desfăşurare.