Momente de panică pe litoral! Zeci de turişti din Mamaia au făcut noapte albă, după ce o încăpere a hotelului unde erau cazaţi a luat foc. Flăcările nu au ajuns în camerele lor, însă au fost probleme mari din cauza fumului dens. Cei mai mulţi au ieşit singuri afară, pe alţii însă i-au scos pompierii. Trei oameni s-au speriat atât de tare, încât au avut nevoie de ajutorul medicilor.

Era trecut de miezul nopţii când turiştii au auzit un zgomot puternic. În câteva clipe, camerele s-au umplut de fum. O anexă a hotelului luase foc.

Articolul continua dupa recomandari

În timp ce pompierii erau pe drum, oamenii se grăbeau să iasă afară. Trei dintre ei s-au simţit rău.

Anca Chirita, purtatorul de cuvand al ISU Dobrogea: Au fost asistate medical la fata locului, iar un total de 30 de persoane s-au autoevacuat si au fost evacuate de pompierii ajunsi la locul incendiului.

Salvatorii au intervenit cu mai multe autospeciale. Flăcările au distrus însă totul în încăpere.

Anca Chirita, purtatorul de cuvand al ISU Dobrogea: Aceasta a ars in totalitate, cu bunurile aferente in interior. Bucataria restaurantului a fost degradata din cauza fumului, dar si o autoutilitara.

Pompierii au reuşit să stingă focul înainte să cuprindă întreg hotelul. Însă turiştii nu au mai putut înnopta aici.

Unii dintre ei au ales să-şi facă bagajele şi să plece acasă. O anchetă a pompierilor va stabili de la ce a pornit incendiul, dar şi valoarea pagubelor.