Un incendiu a izbucnit sâmbătă în garsoniera unui bloc din București, în Ferentari, unde, potrivit martorilor, locuiește o familie care sărbătorea ziua fetiței lor de 6 ani. Focul a devastat locuința. Părinții și cei 5 copii au scăpat teferi.

Incendiul a izbucnit într-un bloc de pe strada Iacob Andrei din Ferentari, în Sectorul 5 din București, la o garsonieră de la ultimul etaj. Potrivit martorilor, focul ar fi pornit de la priza calculatorului la care se juca băiețelul.

Articolul continua dupa recomandari

Speriat, copilul de aproximativ 8-9 ani a fugit afară. Flăcările s-au extins rapid în locuință, iar fumul gros a pus în alertă vecinii, care au chemat pompierii.

Părinții pregăteau ziua de naștere a fiicei

Martorii susțin că restul familiei era jos, în fața blocului, când a izbucnit incendiul și că făcea pregătiri pentru ziua de naștere a fetiței de 6 ani. Astfel, întreaga familie, doi părinți și 5 copii, a scăpat nevătămată.

Flăcări și fum ies din garsoniera blocului din FerentariVezi 5 imagini în Galerie

Pompierii au intervenit cu 3 autospeciale și au reușit să stingă focul. Garsoniera în care locuia familia de 7 membrie a fost însă devastată. Conform martorilor, în locuință erau și două butelii, care, din fericire, nu au explodat.