Un incendiu a izbucnit într-un bloc din Sectorul 3 al Capitalei, pompierii evacuând din apartamente opt persoane, printre care şi doi copii, iar altele au ieşit singure pe schela montată pe faţada blocului.

Fumul dens a pătruns în unele apartamente şi pe holul blocului, unde temperatura este foarte ridicată, motiv pentru care pompierii le recomandă locatarilor să rămână în locuinţe.

Articolul continua dupa recomandari

Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Bucureşti-Ilfov, incendiul a izbucnit la etajul al treilea al unui bloc cu 10 etaje de pe strada Râmnicu Vâlcea, din Sectorul 3. Fumul dens a pătruns pe holul blocului şi în unele apartamente, iar opt persoane, printre care şi doi copii, au fost evacuate de pompieri.

Unii locatari au ieşit singuri pe schela montată pe faţada blocului.

Pompierii spun că au ars mai multe elemente de mobilier care erau depozitate pe casa scării şi le recomandă oamenilor să rămână în apartamente, întrucât temperatura pe hol este foarte ridicată.

La faţa locului au acţionat două autospeciale de stingere, două ambulanţe SMURD, o autoscară, precum şi Detaşamentul Special de Salvatori.