Incendiu la Academia Tehnica Militară din Bucureşti. Zeci de persoane au fost evacuate, după ce focul a izbucnit la primul etaj al unei clădiri din complex. Focul a fost stins de pompieri.

Actualizare 20.00: Echipele de intervenție au venit cu noi precizări despre incendiul de la Academia Tehnică Militară din București. Focul s-a manifestat într-un spațiu de depozitare de la etajul 1 al unei clădiri din incinta complexului.

Articolul continua dupa recomandari

Incendiul s-a produs pe o suprafață de 50 - 60 de metri pătrați. Aproximativ 30 de persoane au fost evacuate din spațiile de cazare, de către personalul instituției. Pompierii au intervenit atât din interior, cât și din exteriorul clădirii, cu o autoscară. În urma intervenției, focul a fost stins, iar situația este sub control, mai spun salvatorii.

Patru autospeciale, alături de o ambulanță SMURD, o echipă de descarcerare și o autoscară au venit în urma lansării alertei.

Actualizare 19.26. Potrivit ISU Bucureşti - Ilfov, ofiţerul de serviciu a făcut prezenţa, iar toată lumea a fost de față, inclusiv elevul despre care se credea iniţial că este absent.

Potrivit primelor informaţii puse la dispoziţie de reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Bucureşti - Ilfov, incendiul a fost semnalat prin numărul unic de urgenţă 112 la ora 18.58.

Academia Tehnică Militară "Ferdinand I" din București este situată pe bulevardul George Coşbuc din Capitală.

Zeci de persoane au fost evacuate de pompieri.

Un elev este absent şi este căutat de salvatori.

La faţa locului s-au deplasat patru autospeciale de stingere cu apă şi spumă, dar şi o autoscară.

De asemenea, două ambulanţe intervin pentru a acorda îngrijiri medicale persoanelor care ar fi putut fi rănite.

- Acest articol a fost actualizat -