Imagini de la incendiile din Grecia au fost filmate chiar de la bordul aeronavei C-27 J Spartan a Forţelor Aeriene Române, aflată în misiune de sprijin faţă de autorităţile de la Atena.

Imaginile de la incendiile din Grecia au fost postate pe reţelele de socializare de Forţele Aeriene Române şi surprind chiar momentul unei intervenţii.

Articolul continua dupa recomandari

O aeronavă C-27 J Spartan a Forţelor Aeriene şi o aeronavă C-130 Hercules, pentru sprijin logistic, dar şi personal, au fost pregătite pentru a interveni în cazul incendiiilor din Grecia, ministrul Apărării Mihai Fifor.

"Forţele Aeriene Române au pregătit o aeronavă C-27 J Spartan, configurată pentru stingerea incendiilor, precum şi o aeronavă C-130 Hercules, pentru sprijin logistic, cu un total de aproximativ 20 de militari, membri ai echipajelor şi personal auxiliar, care pot decola în orice moment, la ordin, către Grecia", anunţă MApN.

Cel puţin 81 de persoane au murit în incendiile din Grecia, zona Attica fiind cea mai afectată regiune, fiind situată în jurul capitalei Atena, conform ultimelor informaţii ale autorităţilor.