Încă un scandal sexual zguduie Biserica Ortodoxă Română: după cazurile Pomohaci şi Huşi, un fost călugăr le-a dezvăluit reporterilor Observator discuţiile fără perdea pe care le-a avut cu stareţul Mănăstirii Prislop din Maramureş. L-a abordat pe Facebook, i-a făcut avansuri, iar preotul i-a răspuns. Cei doi au stabilit chiar să se întâlnească, la mănăstire. Avem, în exclusivitate întregul dialog. Am stat chiar de vorbă şi cu stareţul - deschis, a recunoscut discuţiile, dar spune că a intrat în joc doar ca să-l demaşte pe fostul călugăr şi că totul a fost o răzbunare. E anchetă acum şi la Episcopia Maramureşului.

Dialogul dintre cel care îl curta pe stareţ şi faţa bisericească e năucitor. Primul a iniţiat discuţia:

Articolul continua dupa recomandari

-Îs gay activ. 
-Eu sunt bătrân şi urât, îi răspunde stareţul. Am 42. Şi-s brunet
-Îmi plac bătrânii!!! 
-Ce ai văzut frumos la mine? 
-Uniforma. E sexi. Îmi place!
-Asta e uniforma mea, şi nu aş da-o pentru alta, aşa cum sunt. 

Vezi 31 imagini în Galerie

Stareţul îşi poartă uniforma în Maramureş, la mănăstirea Prislop.

GALERIE FOTO: Stareţul Mănăstirii Prislop din Maramureş, conversaţii indecente cu un fost călugăr

Vezi 31 imagini în Galerie

Partenerul său de discuţie este un fost călugăr, care a trimis dialogul reporterilor Observator. E revoltat, spune el, că Episcopia Maramureşului nu a luat nicio măsură, deşi mai marii ar fi citit şi ei de câteva luni totul.

-Aş vrea să te cunosc
-Oricând, se arat disponibil stareţul
-Ce eşti activ, pasiv, versatil?
-Depinde de moment.

Vezi 31 imagini în Galerie

La această replică, fostul călugăr, cel care a încercat să îl seducă pe stareţ, nu mai are îndoieli: "Părintele a reacţionat exact ca un homosexual!"

Vezi 31 imagini în Galerie

Acuzaţii grave pentru o faţă bisericească. Reporterii Observator au luat drumul Maramureşului. Până la mănăstirea Prislop. Un adevărat colţ de rai situat între munţi, în care s-ar petrece însă şi lucruri mai puţin ortodoxe. Cel puţin asta susţine un bărbat care a avut o discuţie halucinantă cu stareţul mănăstirii.

Părintele Celestin a fost abordat într-o sâmbătă, la miezul nopţii. De un necunoscut care, de fapt, mai trecuse pe la mănăstire. 
Mare parte a discuţiei din februarie nu poate fi redată. 

-Parcă sună cam agresiv, spune stareţul.
-Depinde, ce vrei tu?
-Poate ne vedem şi vorbim.
-Dacă e vin eu la tine?
-Ok
-Unde?
-La Prislop
-La mănăstirea aia de pe munte?
-Da.

Vezi 31 imagini în Galerie

În timpul discutiei, stareţul se arată interesat să-l cunoască pe cel care spune că-l place şi chiar îl invită pe vârf de munte, la mănăstire, întrucât este iarnă şi în zonă nu este deschisă nicio pensiune. 

Tânărul merge chiar mai departe. Vorbeşte de un frate, Petru, pe care l-ar fi cunoscut în intimitate. "Am vrut să văd cum reacţionează părintele şi ce părere are, să zică că n-o făcut bine, că îl dă afară, dar din contră, el zicea că nu are nimic împotrivă."

-Dar nu a fost plecat de când e aici, spune stareţul.
-Aşa ştii tu. Dar a fost, prin decembrie
-Te cred!

Vezi 31 imagini în Galerie

Apoi, stareţul îi cere bărbatului numărul de telefon şi chiar îl apelează. În toiul nopţii. 
-Ai o voce drăguţă, remarcă faţa bisericească. Nu că nu ai fi şi tu...
-Mersi mult

În acest moment, discuţia ajunge în punctul în care bărbatul îi trimite o poză explicită. 
-Îţi place?
-Da, afirmă stareţul.
-Acu e făcută. Îţi place să ...?
-Da
-Îţi place mai tandru?
-Da.

Vezi 31 imagini în Galerie

Îi cere şi el stareţului fotografii indecente. Acesta îi răspunde fără inhibiţii:
-Nu am pentru că mai las telefonul şi la îndemână celor de aici. E mai bine să te fereşti. Şi e riscant pentru mine. 

Bărbatul care a înregistrat totul a pus apoi punct poveştii: "Trebuia să ne întâlnim şi eu atunci i-am dat telefon "uite cine sunt, să-ţi fie ruşine, eşti un nesimţit."

Vezi 31 imagini în Galerie

Pe preotul Celestin, reporterii Observator l-au găsit la slujba de seară, înconjurat de un grup de studenţi de la seminarul teologic. Reporterii i-au spus că avem capturile discuţiei sale cu un alt bărbat.

-Toată conversaţia eu am făcut-o, n-a făcut-o nimeni. Eu am făcut conversaţia cu el, ca să ajung să vedem cine este.
-Vă întreabă lucruri explicite.
-Da...
-N-aţi schiţat niciun gest.
-E adevărat, în ziua de azi cine nu poate fi acuzat, dar ca să acuzi pe cineva, trebuie să ai şi faptul, nu numai scrisul, că acuma scrisul se poate face oricum.

Vezi 31 imagini în Galerie

Cel care îl acuză spune însă altceva: "Dacă ar fi fost fără această patimă, ar fi respins discuţia pe loc." 

Stareţul ne-a spus că este victima unei răzbunări. Şi că mărul discordiei ar fi chiar fratele Petru. 
-Am fost abordat de un băiat care a fost cândva în mănăstire şi care a încercat să se răzbune că nu l-am primit pe el şi am primit alt frate aici, la mănăstire.
-În momentul în care aţi vorbit despre haina preoţească ca despre o uniformă, în acea discuţie, aţi spus că aveţi drumul dvs, dar mai există şi căderi. Aţi avut vreodată căderi?
-Cine nu are căderi în viaţă? Care este omul perfect? Este cineva perfect în viaţă? Dar nu m-am referit la o cădere anume.

Vezi 31 imagini în Galerie

Reprezentanţii Episcopiei Maramureşului au decis abia acum să intervină în acest caz. Mâine, la Observator, vedem şi replica lor. 

Mai multe articole pe aceeaşi temă. Trebuie să le citeşti!

Cristian Pomohaci, pe scenă în plin scandal sexual! Preotul nu renunţă la muzică. Sute de fani l-au întâmpinat la Târgu Mureş

INCREDIBIL! Deşi reprezentanţii Patriarhiei l-au recunoscut în imaginile XXX cu un seminarist, episcopul de Huşi are voie în continuare să slujească în biserică

Preotul Cristian Pomohaci I-A ÎNFURIAT pe mai marii bisericii! Reacția dură a Patriarhiei după declarațiile din ultimele zile (VIDEO)

EXCLUSIV! Un nou scandal sexual zdruncină Biserica din temelii. Stareţul unei cunoscute mănăstiri din România, acuzat că i-a făcut propuneri indecente unui călugăr

SCANDAL URIAȘ în sânul Bisericii! ANUNȚUL făcut azi de Mitropolia Moldovei și Bucovinei după ce a fost urmărită caseta cu Episcopul de Huși

CUTREMUR ÎN BISERICĂ! Episcopul Huşilor, filmat în timp ce FACE SEX cu un student (VIDEO ŞOCANT)

DEZVĂLUIRI! A aşteptat ŞAPTE LUNI pentru ATINGEREA preotului Cristian Pomohaci. A crezut că "aşa a vrut Dumnezeu" (VIDEO)