Impact violent în Argeş. Sunt cinci răniţi în urma coliziunii dintre un microbuz şi un autoturism pe DN 7, momentan circulaţia în zonă fiind oprită. Din primele informaţii, una dintre victime a rămas încarcerată în fiarele maşinii.

Drumul Naţional 7 este complet blocat sâmbătă după amiază în localitatea Valea Ursului, din judeţul Argeş, în urma unui accident rutier în care au fost implicate un microbuz de transport persoane şi un autoturism. Primele informaţii arată că două persoane au fost rănite în urma accidentului.

Articolul continua dupa recomandari

Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Judeţene Argeş, accidentul a avut loc în localitatea Valea Ursului unde un microbuz care efectuează transport de persoane şi un autoturism s-au ciocnit în condiţii care nu au fost stabilite încă.

În urma accidentului, două persoane au fost rănite. Una dintre victime, un bărbat în vârstă de aproximativ 50 de ani, a rămas încarcerat în maşină, un echipaj de descarcerare de la ISU Argeş intervenind pentru scoaterea acestuia.

La locul accidentului s-au deplasat mai multe ambulanţe iar la ora transmiterii acestei ştiri drumul este blocat în zona comunei Bascov.

Sursa: News.ro