Impact devastator în Dolj. Şapte persoane, printre care şi cinci pompieri, au fost rănite într-un accident rutier grav. Un autoturism marca BMW s-a făcut praf, după ce s-a ciocnit cu duba salvatorilor.

Şapte persoane, printre care şi cinci pompieri, au fost rănite în această dimineaţa într-un accident rutier petrecut în judeţul Dolj, în care au fost implicate un autoturism şi o dubă. În momentul producerii evenimentului, pompierii se îndreptau spre serviciu.

Articolul continua dupa recomandari

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Dolj, oamenii legii au fost solicitaţi să intervină joi dimineaţă, la un accident rutier petrecut pe DN 79 în apropierea localităţii Radovan şi în care au fost implicate două autovehicule.

În urma primelor cercetări, poliţiştii au stabilit că o dubă a ieşit de pe un drum comunal în drumul naţional fără să se asigure, iar un autoturism BWM care circula regulamentar a intrat în autovehicul.

În urma impactului, cele cinci persoane aflate în BMW, dar şi cei doi ocupanţi au dubei au fost răniţi uşor. Toate victimele au fost transportate la spital.

Cele cinci persoane aflate în BMW sunt pompieri, iar în momentul producerii evenimentului se deplasau la serviciu.

Sursa: News.ro