Astăzi, Theodora Becali, fiica cea mare a lui Gigi Becali, se mărită. Tânăra de 25 de ani şi alestul inimii ei, Mihai Mincu, urmează să se prezinte în faţa Domnului, după care vor sărbatori la Palatul Snagov alături de 700 de invitaţi.

Este nuntă mare în Pipera, Gigi Becali îşi mărită fiica!

Articolul continua dupa recomandari

După ce, ieri, Theodora şi Mihai au strălucit la cununia civilă, astăzi, Gigi Becali îşi va duce fata cea mare la altar. 

În urmă cu puţin timp, la vila din Pipera a sosit ginerele patronului FCSB, iar în curând, întregul alai de nuntă va pleca spre biserică.

După ceremonia religioasă, urmează petrecerea cu sute de invitaţi, la Palatul Snagov, care a costat o jumătate de milion de euro.

Toată lumea se aşteaptă la o nuntă ca-n poveşti. 

Theodora a fost filmată în jurul prânzului, la volanul maşinii sale, în timp ce intra cu bolidul în curtea vilei din Pipera. Tânăra avea pe cap o coroniţă cu flori.

Evenimentul a fost marcat şi de un incident în fața casei lui Gigi Becali.

În timp ce toată familia se pregătea de nuntă, un bărbat a coborât dintr-o mașină şi a lovit mai mulți trecători, printre care și pe portarul casei lui Becali. A fost nevoie de intervenţia poliţiei şi a jandarmilor, pentru calmarea spiritelor.

Cine este ginerele lui Gigi Becali

Ginerele lui Gigi Becali este Mihai Theodor Mincu, un tânăr de 28 de ani.

Zis si „Prinţişorul din Dobroeşti", Mihai provine dintr-o familie respectată şi înstărită. 

El împreună cu Theodora formează un cuplu de câţiva ani.

Din fericire, mirele este pe placul socrului mic. În primăvară, Gigi Becali declara că e un tânăr înalt, aşa cum îi place lui.

"Are peste 1,85m, așa cum îmi place mie. Am o familie, sunt foarte fericit. E adevărat că în octombrie o să facem nunta. În București o facem. Mai multe nu vreau să spun, că nu vor ei și vreau să le fac pe plac. Eu i-am zis: „tată, faci ce vrei, nu mă mai interesează ce faci. Cât ai stat la mine în casă ai fost cu mine, ai făcut ce ai vrut". Dar am încredere că va face numai bine", declara în martie Gigi Becali.