Imagini teribile, după ce un TIR a distrus 11 maşini în Bucureşti. Şoferul a căzut din picioare, epuizat. Tânărul camionagiu suferă de oboseală cronică, cel mai probabil, acesta fiind şi cauza accidentului. Capul tractor s-a oprit în curtea unei case.

Şoferul unui cap-tractor a lovit 11 autovehicule, dar şi anexa unei locuinţe şi gardul unui alt imobil din zona strada Luica - şoseaua Giurgiului, el fiind rănit în urma accidentului. Circulaţia tramvaielor liniei 11 a fost restricţionată pe şoseaua Giurgiului, sensul de mers către strada Zeţarilor.

Articolul continua dupa recomandari

Potrivit Brigăzii Rutiere, şoferul unui cap tractor care se deplasa pe strada Luica dinspre Bd. Constantin Brâncoveanu către strada Zeţarilor, până să ajungă în intersecţia cu şoseaua Giurgiului, a lovit un autovehicul şi anexa unei locuinţe, după care şi-a continuat deplasarea pe strada Luica. La intersecţia cu şoseaua Giurgiului, a pierdut controlul direcţiei de mers şi a lovit mai multe autovehicule şi gardul unui imobil situat pe strada Zeţarilor.

În urma accidentului, şoferul a fost rănit, fiind transportat la spital pentru îngrijiri medicale. El a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind zero. Conducătorul autovehiculului a fost testat şi cu aparatul Drugtest, iar rezultatul a fost negativ.

Şoferul care conducea un cap tractor înmatriculat în Vâlcea a fost filmat la câteva clipe după ce a coborât din cabină şi nu se putea ţine pe picioare. Dincolo de şoc, cel mai probabil el suferea de oboseală cronică, fiind epuizat. A căzut pur şi simplu lângă roata camionului, nefiind capabil să articuleze două cuvinte.