Imagini teribile la Iaşi, unde un fost colonel de poliţie a murit pe loc, maşina condusă de el fiind izibtă de un TIR intrat pe contrasens. Bărbatul tocmai se întorcea din vacanţă, alături de soţia lui.

Colonelul Neculai Pruteanu, în vârstă de 65 de ani, se afla luni, în jurul orei 16, la volanul unui autoturism Skoda, împreună cu soţia şi se îndreptau către Mogoşeşti. Din primele cercetări, se pare că fostul poliţist ieşise de pe strada Tudor Neculau, şi virase la dreapta pentru a merge către Ciurea. După ce a parcus 40 de metri, autoturismul Skoda a fost izbit violent de un TIR care circula către oraş.

Articolul continua dupa recomandari

Vezi 7 imagini în Galerie

În urma coliziunii, autoturismul Skoda a ricoşat într-un Volkswagen care circula în spatele primei maşini. Skoda a fost lovită pe partea şoferului, care a murit imediat după ce a fost scos din autoturism. De asemenea, soţia acestuia a fost rănită şi transportată la spital pentru a primi îngrijiri medicale. 

Şoferul TIR-ului care a provocat accidentul, un bărbat în vârstă de 47 de ani, le-a relatat poliţiştilor că a intrat pe contrasens deoarece a evitat un autoturism care ieşise din dreapta lui. Poliţiştii au precizat că au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă.

Vezi 7 imagini în Galerie

"Poliţiştii au fost sesizaţi cu privire la faptul că a avut loc un accident rutier cu victime. Şoferul unui camion a intrat pe sensul opus de mers şi a lovit un autoturism care se deplasa regulamentar. În urma accidentului, şoferul autoturismului a decedat.", au precizat reprezentanţii Poliţiei Iaşi. 

Rudele fostului poliţist au precizat că familia Pruteanu se întorcea din concediu, scrie ziaruldeiasi.ro.