Bătaie ca-n Vestul Sălbatic în Vâlcea. Înarmaţi cu scânduri, scaune şi o coasă, trei indivizi, printre care şi un minor, au atacat doi oameni în faţa unui bar. Imaginile, extrem de dure, n-au cântărit destul în faţa procurorilor, care nu au cerut ca agresorii să fie arestaţi. Sunt liberi şi acum, deşi au fost la un pas să ucidă un tată şi un fiu, din cauza unei brichete.

Scenele brutale au fost filmate în comuna Racoviţa, din judeţul Vâlcea. Năucit de loviturile primite, bărbatul atacat a rămas nemişcat pe scări. În timp ce fiul său a încercat zadarnic să le ţină piept atacatorilor.

Articolul continua dupa recomandari

Ovidiu, victimă: Eu am sărit să-i despart şi atunci m-au bătut şi pe mine.

Doi dintre bătăuşi au 20 şi 25 de ani, iar al treilea - doar 17 ani. Toţi sunt şi acum liberi, sub cotrol judiciar, pentru că procurorii n-au cerut să fie arestaţi. Chiar dacă unul dintre suspecţi are antecedente.

Victimă: A căzut cu motocileta, a venit în cap şi noi am râs de el. M-a bătut ca lumea. Avea un ghiul. Cu ăla m-a lovit.

Gabriel Popescu, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Vâlcea: Poliţiştii au dispus luarea măsurii reţinerii pentru 24 de ore faţă de doi dintre cei trei agresori. A fost dispusă măsura preventivă a controlului judiciar faţă de toţi cei trei agresori de către procurorul de caz.

Reprezentanţii Parchetului de pe lângă Judecătoria Brezoi nu explicat de ce au luat decizia să nu ceară arestarea indivizilor.