O infirmieră româncă a fost pusă sub acuzare de autorităţile italiene, pentru maltatarea unui cuplu de bătrâni. Ea a fost filmată de camerele de supraveghere cum îi loveşte fără milă şi îi înjură pe cei doi vârstnici de care ar fi trebuit să aibă grijă. | VIDEO

Poliţia a luat măsuri împotriva româncei de 60 de ani în urma unui denunţ făcut de familia victimelor. Infirmiera presta servicii de asistenţă pentru cuplul de octogenari din Livorno. 

Articolul continua dupa recomandari

Sesizaţi, oamenii legii au instalat în apartamentul bătrânilor o cameră de supraveghere. Când au analizat ulterior imaginile surprinse, au descoperit scene şocante, care o aveau ca protagonistă pe româncă.

Femeia a fost filmată în timp ce lovea fără milă pe cei doi vârstnici. Dialogul este, de asemenea, şocant:

"Te rog să mă ajuţi să mă ridic!", spune bătrâna de care avea grijă.

"Nu îmi dai tu mie ordine! Eşti o cretină prost-crescută!", a fost răspunsul româncei, care a bruscat-o şi scuipat-o pe femeie.

Într-o altă scenă, infirmiera reacţionează din nou nervos: "Vacă cretină ce eşti", se aude pe înregistrare.

"Să te uiţi la dracu, să te uiţi la mama şi la tatăl tău care te-au făcut o cretină, satană ce eşti!", mai spune românca. 

În urma unei investigaţiilor şi a analizării imaginilor, poliţiştii italieni au stabilit că românca a maltratat psihic şi fizic pe cei doi bătrâni cu vârste de 85 şi, respectiv, 89 de ani.

Infirmiera a fost concediată şi pusă sub acuzare.

VIDEO: O infirmieră româncă agresează doi bătrâni, în Italia | Sursa: Youtube/Redazione QuiLivorno