Întregul film al încătuşării lui Ilie Năstase scoate la iveală un schimb dur de replici. Fostul tenisman le-a aruncat cuvinte grele poliţiştilor care au încercat să îl convingă să coboare din maşină şi să meargă la secţie.

Noile imagini au fost comentate chiar de Năstase. Care lansează alte acuzaţii. Omul de afaceri s-a simţit urmărit şi abuzat fizic şi a spus că va sesiza CEDO pentru modul în care au acţionat agenţii.

Articolul continua dupa recomandari

Discuţia între Ilie Năstase şi agenţii de la Rutieră a începu civilizat. Însă dialogul a escaladat imediat. 

Ilie Năstase opune rezistenţă, iar poliţiştii îl scot cu forţa din maşină, îl pun la pământ şi apoi îl încătuşează. 

Pus în faţa imaginilor, Ilie Năstase a încercat să se justifice. Spune că nu a recurs la injurii până nu a fost bruscat de poliţişti.

Fostul tenismen a lansat noi acuzaţii. Crede că poliţiştii l-ar fi urmărit la pont când a ieşit din local.

In noaptea in care Ilie Năstase a ramas fara dreptul de a mai conduce, cele trei echipaje de politie de pe soseaua nordului au retinut in total 12 permise de conducere, au trecut pe culoarea rosie a semaforului, aveau viteza, consumat alcool sau droguri.

Liderul Federaţiei Sindicatelor din Poliţie le ia apărarea colegilor şi spune că au acţionat legal. 

Florin Vîlnei, preşedintele Federaţiei Naţionale a Sindicatelor: "Cel mai important lucru este ca au reușit sa nu fie intimidati de notorietatea persoanei care se afla la momentul respectiv la volan."

Înainte să-l oprească poliţiştii, Ilie Năstase petrecuse într-un club din Capitală. 

După incidentul de vineri dimineaţă, fostul mare tenismen s-a ales cu un dosar penal pentru conducere sub influenţa băuturilor alcoolice şi refuzul prelevării de probe biologice.

Şase ore mai târziu, Năstase a fost din nou oprit când conducea un scuter şi a depăsit linia continuă, deşi avea permisul suspendat.