Imagini de groază au fost filmate la Râmnicu Vâlcea, la 8 ore după un accident în care a murit un adolescent, iar alţi doi sunt în comă. Se aud manele la maxim în maşina pe care cei trei băieţi de 16 ani au furat-o în mijlocul nopţii.

Un adolescent a murit, alţi doi sunt în comă, după un accident groaznic petrecut în Râmnicu Vâlcea, după miezul nopţii. Cei trei băieţi de 16 ani au furat o maşină şi s-au făcut praf cu ea.

Articolul continua dupa recomandari

Accident cumplit noaptea trecută, la ora 01:45, pe strada Sacerdoțeanu, din municipiul Râmnicu Vâlcea. Trei adolescenți în vârstă de 16 ani s-au răsturnat cu un autoturism pe care se pare că l-au sustras și au plecat la plimbare cu el.

Cei trei băieţi circulau cu viteză, cu manelele date la maxim, când maşina a scăpat de sub control şi a zburat de pe şosea, înfigându-se între o balustradă şi o ţeavă imensă de apă caldă. Autoturismul a fost efectiv strivit.

La 8 ore după accident, maşina e în acelaşi loc şi se mai aud încă manele din interior.

Unul dintre tinerii pasageri în maşină a murit, şoferul şi celălalt pasager sunt în stare gravă, unul fiind transferat la spitalul din Craiova.