Imagini de groază pe o şosea din Dolj, după un accident teribil. Doi morţi, 7 răniţi, doi copii în comă, două maşini distruse

Două persoane au murit şi alte şapte au fost rănite, luni, într-un accident rutier în judeţul Dolj, în care au fost implicate două autoturisme. Evenimentul s-ar fi produs după ce o maşină a intrat într-o depăşire neregulamentară, având vizibilitatea redusă.

Articolul continua dupa recomandari

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Dolj, pomperii au fost solicitaţi să intervină, luni, după producerea unui accident rutier în care au fost implicate două autoturisme şi în care se aflau nouă persoane, la faţa locului deplasându-se mai multe echipaje.

Conform reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Dolj, accidentul s-a produs pe DJ 561D, între localităţile Giubega şi Băileşti.

“Din primele date se pare că unul dintre autoturisme s-ar fi angajat într-o depăşire neregulamentară, în condiţii de vizibilitate redusă”, au precizat reprezentanţii IPJ Dolj.

În urma accidentului o femeie şi un bărbat au murit, iar alte şapte persoane, printre care şi doi copii, au fost transportate la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale şi investigaţii de specialitate.