O femeie din Panama și-a găsit sfârșitul după ce a căzut de la etajul 27 al unui bloc, în timp ce încerca să-și facă un selfie. 

Femeia de origine portugheză, de 27 de ani, Sandra Manuela Da Costa Macedo, încerca să-și facă un selfie când a fost observată de trecători, dar și de mai mulți muncitor de la un șantier de contrucții din apropiere. 

Articolul continua dupa recomandari

Oamenii au încercat să o îndemne să renunțe la idee, însă, cel mai probabil din cauza rafalelor de vânt, nu au fost auziți.

Tragedia s-a întâmplat imediat după ce unul dintre martori a început să filmeze. O fracțiune de secundă a fost suficientă pentru ca femeia să-și piardă echilibrul și să cadă în gol zeci de metri, de la etajul 27. Pe imagini se poate observa cu aceasta cade ținând selfie stick-ul în mână. 

Medicii au sosit imediat la fața locului, dar nu au mai putut decât să constate decesul. 

Poliția locală a declarat că a fost pornită o investigație, însă cauza cea mai probabilă a morții a fost o rafală de vânt.

"Nu vă riscați viața pentru un selfie. E mai important să pierzi un minut din viață decât să-ți pierzi viața într-un minut", a scris Brigada de Pompieri din Panama, pe Twitter.