Un incendiu devastator a izbucnit, în această după-amiză, un centru REMAT de colectare-reciclare autoturisme din Afumaţi. Imagini dramatice au fost surprinse în zona şoseşei de centură a Capitalei.

ISU Bucureşti-Ilfov intervine cu zece autospeciale, întrucât focul se manifestă pe 1.000 de metri pătraţi, la o stivă de autoturisme, şi este pericol de extindere.

Articolul continua dupa recomandari

Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Bucureşti-Ilfov, incendiul din Afumaţi a izbucnit la un punct de colectare-reciclare autoturisme în Voluntari, pe şoseaua de centură.

Focul se manifestă pe 1.000 de metri pătraţi, la o stivă de autoturisme. De asemenea, este pericol de extindere la spaţii de depozitare şi utilaje.

Iniţial, şase autospeciale ale ISU Bucureşti-Ilfov au intervenit la locul incendiului, însă ulterior au mai fost trimise patru autospeciale, întrucât focul s-ar putea propaga la o hală metalică din vecinătate. Reprezentanţii ISU Bucureşti-Ilfov spun că nu sunt înregistrate persoane rănite.

Incendiul a izbucnit într-un centru Remat, situat pe Centura Capitalei, în zona localităţii AfumaţiVezi 6 imagini în Galerie

Totodată, nu au fost identificaţi hidranţi în zonă, astfel că pompierii vor alimenta de la centre comerciale din zonă.

Mesaj Ro-Alert după incendiul devastator

Departamentul pentru Situaţii de Urgenţă a transmis, în urmă cu câteva minute, un mesaj Ro-Alert, după ce un incendiu devastator a izbucnit într-un parc de dezmembrări auto din Afumaţi.

Un incendiu devastator a izbucnit, în această după-amiză, un centru REMAT de colectare-reciclare autoturisme din AfumaţiVezi 6 imagini în Galerie

'Incendiu depozit Remat în comuna Afumaţi/Ilfov cu degajări mari de fum. Norul de fum se îndreaptă către municipiul Bucureşti. Pentru asigurarea protecţiei, rămâneţi pe cât posibil într-o incintă, închideţi geamurile şi nu vă expuneţi la fum. Respectaţi recomandările pompierilor DSU-IGSU', se arată în mesajul Ro-Alert transmis astăzi.