Imagini cutremurătoare cu românii morţi în accidentul de microbuz din Ungaria, surprinse chiar în ziua în care ar fi trebuit să plece spre ţară au fost publicate pe contul de facebook al uneia dintre rudele victimelor. Sunt filmări din Slovenia, acolo unde românii munceau pe plantaţii de hamei.

Iuliu Lunca, unchiul fraţilor Karoly şi Călin Lunca, muncea alături de ei şi a ajuns în ţară cu câteva ore înainte de producerea accidentului din Ungaria. Fraţii Lunca şi soţia lui Călin, Claudia, au fost rugaţi de rude să vină împreună în ţară, cu câteva maşini personale.

Articolul continua dupa recomandari

Vezi 4 imagini în Galerie

Numai că tinerii au ales să mai aştepte două zile în Slovenia, pentru că vorbiseră cu şoferul microbuzului, Petru Zălar, să vină să îi ia. Karoly Lunca, Călin Florin Lunca, Oratie Claudia, Gheorghe Lunca, Petru Mezei, Radu Mezei, Ana Maria Tuto şi Dorel Tili n-au mai ajuns însă acasă şi imaginile de mai jos sunt ultimele surprinse cu ei în viaţă, în momente de bucurie şi voie bună.

Vezi 4 imagini în Galerie

9 români au murit într-un teribil accident, pe o şosea din Ungaria. Victimele se aflau într-un microbuz înmatriculat în Mureş, care s-a izbit frontal de un camion încărcat cu nisip. Tragedia s-a produs Cegledbercelnel, în centrul ţării. Şoferul camionului a fost rănit.