Orbit de băutură, un bărbat de 61 de ani din satul Corni Albeşti, judeţul Vaslui, şi-a omorât iubita, apoi şi-a pus capăt zilelor într-un mod înfiorător. Fiica femeii a descoperit grozăvia, în toiul nopţii şi a anunţat poliţia.

Crimă oribilă urmată de sinucidere, noaptea trecută, la Corni Albeşti, un sat în judeţul Vaslui.

Articolul continua dupa recomandari

Un bărbat şi-a omorât concubina, apoi s-a sinucis, fiica femeii fiind cea care a făcut descoperirea macabră. Imediat, tânăra a dat alarma la 112.

Crimă oribilă urmată de sinucidere, noaptea trecută, la Corni Albeşti, un sat în judeţul VasluiVezi 5 imagini în Galerie

Medicii de la SMURD veniţi la faţa locului nu au mai putut face nimic pentru cei doi, fiind nevoiţi să le constate decesul.

Şi-a omorât iubita, apoi s-a înjunghiat

Iar primele concluzii ale criminaliştilor arată că bărbatul a omorat-o pe iubita lui cu mai multe lovituri de cuţit, apoi şi-a înfipt lama în inimă.

Vecinii celor doi spun că era de aşteptat să se întâmple o nenorocire, întrucât nu era zi în care cei doi să nu consume alcool şi să nu se certe.

Mai mult decât atât, spun vecinii, şi gelozia era un motiv de scandal între ei, întrucât femeia îl acuza că îi face ochi dulci fiicei sale, în vârsta de 30 ani.

Ancheta a fost preluată de un procuror criminalist din cadrul Pachetului de pe lângă Tribunalul Vaslui.