Imagini cu individul care a atacat o fată de 14 ani, într-o scară de bloc din Bacău. Individul şi adolescenta au fost filmaţi de camerele de supraveghere, cu puţin timp înaintea agresiunii.

Camerele video montate în scara blocului au surprins momentul în care fata intră în lift, apoi bărbatul de 41 de ani, care este recidivist, o urmează.

Articolul continua dupa recomandari

Între parter şi primul etaj, individul s-a năpustit asupra minorei, care a început s-o pipăie în zona intimă şi a agresat-o. 

Atacul a avut loc marţi seară, în jurul ore 17.00.

Se pare că, înainte s-o agreseze pe fată, bărbatul ar fi încercat să abuzeze femeie de 42 de ani, dar nu a reuşit şi a fugit.

Camerele video montate în scara blocului au surprins momentul în care fata intră în lift, apoi bărbatul de 41 de ani, care este recidivist, o urmeazăVezi 2 imagini în Galerie

Fata a fost atacată într-o scară de bloc din Bacău

Adolescenta de 14 ani, elevă în clasa a VII-a, se întorcea acasă de la şcoală.

După ce a scăpat din mâinile individului, copila s-a dus cu mama ei la SJU Bacău, medicii stabilind ca diagnostic: luxaţie scapulo umerală dreaptă.  

În mai puţin de 24 de ore, poliţiştii l-au prins pe agresorul de 41 de ani, care este şi recidivist.

Fetiţa a fost dusă la SML pentru expertiză şi pentru a se stabili exact fapta. 

Bărbatul a fost reţinut pentru o perioadă de 24 de ore şi urmează să fie prezentat în faţa procurilor cu propunere de arest preventiv pe 30 de zile, pentru tentativă de viol.