Primele imagini cu cei doi americani înjunghiați de interlopi la Brăila. Unul dintre sportivi urmează să fie adus cu elicopterul la Bucureşti, la Spitalul de Urgenţă Floreasca.

Medicii au decis că starea unuia dintre ei, respectiv cel care are un plămân perforat, este mai gravă și are nevoie de îngrijiri medicale de specialitate.

Articolul continua dupa recomandari

Drept urmare, sportivul american va fi transportat cu un elicopter la spitalul din Capitală.

Baschetbaliştii americani Darrel Bowie si Joseph McClain au ajuns în Brăila, în urmă cu aproximativ o lună, după ce au semnat un contract cu clubul ACS Cuza Sport Brăila.

Americanii înjunghiaţi la Brăila au ajuns în stare gravă la Spitalul Județean Brăila, seara trecută, după ce au fost înjunghiați și bătuți de mai mulți interlopi din Brăila, printre care și Daniel Gabriel Husein, cunoscut ca și 'Dasaev'.

Cei doi se aflau pe terasa 'Music Pub', situată în Grădina Mare din Brăila, când s-au luat la ceartă cu interlopii.

Totul s-a întâmplat pe terasa la care se aflau sportivii, în jurul orei 02.00, după un conflict în care au fost implicate mai multe persoane.

Scandalul sângeros s-a petrecut sub privirile a zeci de oameni.

Agresorii au fugit imediat după ce i-au înjunghiat pe americani.

Interlopul brăilean Daniel Gabriel Husein, cunoscut ca 'Dasaev', este principalul suspect în cazul celor doi americani înjunghiați la Brăila.

În acest caz, poliţiştii au întocmit un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.