Imagini cumplite au fost surprinse pe şosea, după accidentul cu doi morţi, din Constanţa. Un şofer beat cu BMW a produs nenorocirea, intrând pe contrasens. Un Logan s-a făcut praf, doi oameni care erau în el au murit pe loc.

Trei persoane erau în BMW, toate trei au scăpat cu viaţă şi cu răni uşoare. Accidentul a avut loc pe DN22 în județul Constanța, la ora 6, duminică de dimineaţă. Două autoturisme, un BMW cu număr de Constanța și o Dacia Logan, înmatriculată în Tulcea, s-au ciocnit violent între localitățile Palazu Mic și Cogealac. 

Articolul continua dupa recomandari

Impactul a fost atât de puternic încât una dintre mașini, în care două persoane au rămas încarcerate, a fost distrusă în întregime. Cealaltă s-a răsturnat cu roțile în sus. Ambele autoturisme au fost aruncate în afara carosabilului.

Potrivit Poliţiei, un bărbat a condus un autoturism pe DN 22, dinspre Tulcea către Constanța, iar la un moment dat, ajungând la km 265, între localitățile Cogealac și Tasaul, din cauza neadaptării vitezei la configurația drumului, fiind curbă la dreapta, a pătruns pe contrasens și a intrat în coliziune cu un alt autoturism. 

În urma impactului a rezultat decesul la fața locului a șoferului și pasagerului din spate din al doilea autoturism. În urma testării cu aparatul alcooltest a conducătorului auto a rezultat o alcoolemie de 0,61 mg/l alcool pur în aerul expirat.