Grav accident în urmă cu câteva ore pe un drum judeţean din Buzău. Doi prieteni au murit pe loc, iar al treilea, care se afla în aceeaşi maşină cu ei, este în stare gravă la spital. Se întorceau de la discotecă atunci când şoferul a pierdut controlul volanului, s-a izbit violent de mai multe podeţe şi a zburat cu maşina în aer zeci de metri. Cursa mortală s-a oprit apoi în spatele unei case.

Era trecut de 3 dimineaţa când cei trei prieteni se întorceau acasă de la discotecă. Maşina cu volan pe dreapta era condusă un tânăr de 28 de ani, care se întorsese din Anglia de sărbători. Într-o curbă la dreapta, a pierdut controlul şi a intrat pe contrasens.

Articolul continua dupa recomandari

Autoturismul a lovit în viteză mai multe podeţe şi un copac, după care s-a oprit în curtea unei case, la zeci de metri distanţă.

”Roata asta a venit deja în porţi, la mine. Şi eu am zis ce a bubuit, Doamne. Când am ieşit deja roata era aici şi erau nişte băieţi, sunau la Poliţie”, spune un martor.

Un impact violent în urma căruia autoturismul a fost distrus. Şoferul şi unul dintre pasageri, un bărbat de 47 de ani, au murit pe loc.

Subcomisar GHEORGHE COLĂCEL, IPJ Buzău: Un conducător auto de 28 de ani în timp ce conducea pe DJ 100H, nu a adaptat viteza într-o curbă la dreapta, a intrat în coliziune cu un cap de pod şi s-a răsturnat în afara părţii carosabile. Din accident au rezultat două persoane decedate şi un rănit care a fost transportat la Spitalul Judeţean.

Cel de-al treilea dintre prieteni, un tânăr de 20 de ani, se afla pe bancheta din spate. Medicii se luptă acum la spital să-i salveze viaţa. La necropsie se va stabili dacă şoferul era sau nu băut. Poliţiştii au deschis un dosar penal pentru ucidere şi vătămare corporală din culpă.