Gabriela Rîpan, o frumoasă studentă în vârstă de 20 de ani, din Suceava, a murit în noaptea de duminică spre luni, într-un groaznic accident la Cluj Napoca. Imaginile filmate de martori, în primele minute după producerea tragediei, sunt dramatice.

Găbiţă, cum o alintau prietenii, şi-a găsit sfârşitul în propria maşină, un Mercedes de zeci de mii de euro pe care îl primise cadou de la părinţi când a împlinit vârsta de 18 ani.

Articolul continua dupa recomandari

Destinul Gabrielei s-a frânt brusc, noaptea trecută, chiar în maşina primită cadou la majoratVezi 3 imagini în Galerie

În noaptea fatidică de duminică spre luni, la volanul bolidului de lux se afla prietenul lui Gabi Rîpan, un tânăr de 19 ani din Florești - Cluj.

Băiatul conducea dinspre Gilău spre Cluj-Napoca când, la un moment dat, a încercat să depăşească un alt autoturism. Din cauza vitezei puternice şi a carosabilului acoperit cu mâzgă, maşina a derapat şi s-a izbit puternic de un stâlp metalic. 

Impactul a fost de o violență extremă.

Un filmuleţ publicat de Ziar de Cluj arată scene de-a dreptul înfiorătoare surprinse în primele minute după producerea tragediei.

Mercedesul s-a rupt în două, tânărul de la volan a fost rănit grav, fiind aruncat în curtea unui târg din apropiere, iar Gabriela Rîpan a rămas încarcerată în maşină. 

Din nefericire, medicii nu au mai putut face nimic pentru fiica lui Vasile Rîpan, un cunoscut om de afaceri din Suceava. Fata a murit în drum spre spital.

Dosar penal pentru șoferul vinovat de moartea Gabrielei

Cârjă Tudor Ștefan, tânărul care a băgat-o în mormânt pe Gabriela Rîpan, este cercetat penal pentru ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă, rezultatele toxicologice arătând că tânărul nu se afla sub influenţa drogurilor, aşa cum s-a spus iniţial.

Cârjă Tudor Ștefan, tânărul care a băgat-o în mormânt pe Gabriela Rîpan, este cercetat penal pentru ucidere din culpăVezi 3 imagini în Galerie

Imediat după accident, băiatul a fost dus la spital, unde medici l-au operat timp de mai multe ore, încercând să-i salveze un picior.