Imagini dramatice au fost surprinse în accidentul în care a murit cântăreața de muzică populară Anamaria Pop. Mașina artistei a fost distrusă de impactul puternic cu un copac.

O înregistrare video amator a surprins momentul în care pompierii au intervenit la locul accidentului din Cicârlău, Maramureș, unde a murit cântăreața Anamaria Pop.

Articolul continua dupa recomandari

Artista era la volanul mașinii Volkswagen, în care se afla și un pasager. Venea dinspre localitatea Seini, către Baia Mare. Pe DN1C, în raza localității Cicârlău, a pierdut controlul volanului. Mașina a ieșit de pe carosabil, a izbit un copac din stânga direcției de mers. În urma impactului, mașina a fost aruncată într-un șanț.

Potrivit anchetatorilor, nu sunt urme de frânare la locul accidentului. Martorii spun că, foarte probabil, cântăreața de muzică populară ar fi adormit la volan.

Anamaria Pop a murit, în ciuda eforturilor medicilor de a o resuscita. Pasagerul din dreapta a fost rănit și a fost transportat la spital cu fracturi la un picior.

Anamaria Pop în costum popularVezi 5 imagini în Galerie

În vârstă de 37 de ani, Anamaria Pop avea doi copii și era cântăreață de muzică populară. Ea a absolvit însă școala de asistenți medicali și a fost și voluntar la Serviciul Județean de Ambulanță Maramureș.