O imagine cutremurătoare a fost postată de Veronica, soţia tânărului şofer de TIR ucis de un coleg român, în Belgia. Ioan Gavriliţă a murit înjunghiat în piept, într-o parcare din zina portului din Atwerpen, după o ceartă între mai mulţi şoferi de camion, români şi moldoveni.

Ioan avea 31 de ani, era căsătorit şi avea două fetiţe mici. Soţia lui, Veronica, a postat a doua zi după moartea bărbatului o fotografie emoţionantă pe pagina ei de facebook. "Ultima poză de familie", e un comentariu care însoţeşte imaginea în care cei doi soţi apar în maşină, alături de fiicele lor.

Articolul continua dupa recomandari

Zeci de mesaje de susţinere curg pe pagina de pe facebook a Veronicăi. "Acum aveţi un înger păzitor. Mă uit la pozele voastre şi nu îmi vine să cred că nu mai este printre florile lui minunate.", a scris o prietenă. 

Sâmbătă seara, în jurul orei 22:30, în parcarea Goordijk din zona portuară a oraşului belgian Antwerpen s-a iscat un scandal între mai mulţi şoferi de TIR, români şi moldoveni. Presa belgiană scrie că un camionagiu român în vârstă de 46 de ani a fost arestat, fiind acuzat de crimă.

El a scos cuţitul şi l-a înjunghiat mortal pe Ioan Gavriliţă, un moldovean în vârstă de 31 de ani angajat şofer la o societate românească. Din câte se pare, şoferul criminal e din Suceava şi era coleg de firmă cu moldoveanul ucis.