Ilie Năstase a ajuns, în această dimineață, la Judecătoria Sectorului 1, unde este judecat pentru mai multe infracţiuni în trafic. Fostul tenisman a recunoscut faptele şi este de acord să presteze munca în folosul comunităţii.

Amintim că, anul trecut, în doar câteva ore, Ilie Năstase s-a ales cu două dosare penale şi amenzi de peste două mii de lei, pentru mai multe infracţiuni în trafic.

Articolul continua dupa recomandari

Prins băut la volan, Năstase a refuzat să sufle în aparatul etilotest. Ba chiar ar fi încercat să fugă de poliţişti. După ce a fost încătuşat şi dus la secţie, s-a urcat pe scuter. Fără permis.

La vremea respectivă, fostul tenismen spunea că a fost agresat şi că va cere daune de milioane de euro la CEDO. 

Năstase vrea să presteze muncă în folosul comunităţii

Astăzi, la Judecătoria Sectorului 1, Ilie Năstase a recunoscut în totalitate faptele şi a spus că vrea judecată în procedură simplificată. Pentru a beneficia  de o reducere de pedeapsă cu o treime, fostul sportiv este deacord chiar să presteze muncă în folosul comunităţii.

Instanţa a admis cererea lui Nastase.

De cealaltă parte, procurorul cere condamnarea fostului tenismen pentru două infracţiuni, sustragere de la prelevarea probelor şi conducere fără permis. A cerut pedeapsa minimă şi amânarea aplicarii pedepsei pe 2 ani.

Pronunţarea în acest dosar va fi dată în 27 februarie.