Ilie Năstase face acuzaţii şocante la adresa poliţiştilor care l-au oprit, în această dimineaţă, pe Şoseaua Nordului din Capitală.

Fostul tenismen susţine că poliţiştii ar fi premeditat acest scandal.

Articolul continua dupa recomandari

"Cred că şi-au dorit acest scandal. Când am ajuns la Udrişte, erau vreo 2000 de jurnalişti. De unde ştiau? Cine i-a anunţat? Deci poliţiştii...pardon, miliţienii, ştiau.

Eu am ieşit din Parcul Herăstrău şi m-au oprit imediat. M-au întrebat dacă am băut şi le-am spus că da. Că am băut trei beri. Şi nu m-au crezut.

M-a tras unul din maşină, m-a dat cu faţa de asflat, altul a sărit cu picioarele pe mine şi mi-a pus cătuşele. Ăştia sunt duşi", a declarat Ilie Năstase la Antena3.

Fostul tenismen a spus că va face plângere la CEDO şi va cere daune de câteva milioane de euro, bani pe care îi va dona copiilor săraci.

Reamintim că fostul mare tenismen s-a ales cu dosar penal pentru conducerea unui autovehicul sub influenţa băuturilor alcoolice şi pentru refuz de recoltare mostre biologice.

În această dimineaţă, în jurul orei 4:00 dimineața, Năstase a fost prins băut la volan, după ce a fost oprit de polițiști pe Șoseaua Nordului.

Fostul mare sportiv nu a vrut să se legitimeze şi nici să sufle în etilotest. Mai mult, i-a înjurat pe polițiști și a refuzat să coopereze cu ei.

Într-un final, Ilie Năstase a fost încătușat și dus la INML, unde și acolo a refuzat recoltarea de probe biologice.

Ulterior, polițiștii l-au dus la sediul Brigăzii Rutiere și au întocmit dosar penal pentru conducere sub influența băuturilor alcoolice dar și pentru refuzul de recoltare a probelor biologice.