Cei trei hoţi deghizaţi în femei, care au jefuit cu electroşocuri un bărbat, au fost arestaţi, la o săptămână de la atac. Procurorii au contestat măsura controlului judiciar, aşa că travestiţii arădeni s-au întors după gratii. La fel de aranjaţi ca în ziua loviturii. Tinerii i-au furat atunci 150 de lei omului dornic de aventură şi l-au abandonat în parcarea unui mall.

În fustă scurtă şi în pantofi de damă, bărbatul îşi foloseşte geanta drept paravan în faţa camerelor. Păşeşte sigur pe scările Poliţiei, în ciuda tocurilor înalte de câţiva centimetri. Este obişnuit cu astfel de ţinute - aşa era îmbrăcat şi când a atacat un bărbat şi i-a luat banii. Şi el, şi ceilalţi doi complici şi-au recunoscut fapta în faţa judecătorului.

Articolul continua dupa recomandari

Virgiliu Flavius Bradin, purtator de cuvant Tribunalul Arad: Tribunalul Arad a dispus arestarea preventiva a celor 3 suspecti care in noaptea de 14-15 aprilie au fost acuzati ca au talharit o persoana de sex masculin.

Totul s-a întâmplat în parcarea unui mall, unde victima de 43 de ani a fost ademenită de cele trei aşa-zise femei, pe care le agăţase pe stradă. Numai că în locul nopţii de amor promise, bărbatul a fost pus la pământ cu un aparat cu electroşocuri. Falsele dame i-au furat atunci 150 de lei.

Cei trei travestiţi nu apar cu antecendente penale în datele poliţiştilor, însă autorităţile caută acum şi alte cazuri nerezolvate de jafuri similare, care ar putea fi comise tot de ei.