Imagini dramatice, noaptea trecută, în Arad, după ce hoţii au pus ochii pe bancomatul de la intrarea unui magazin. Patru indivizi au fost filmaţi în timp ce încearcă să smulgă bancomatul cu un BMW X6, legându-l de mașină cu niște chingi.

Operaţiunea nu a ieșit conform planului, întrucât hoții nu au reușit să ia bancomatul de sute de kilograme, astfel că au fost nevoiți să fugă de la fața locului.

Articolul continua dupa recomandari

Iniţial, cei patru au vrut să spargă o casă de schimb valutar, însă nici asta nu le-a ieşit. 

La ora actuală, IPJ Arad face cercetări pentru a-i identifica pe bărbați. 

Hoţii sunt căutaţi de poliţie

"În această dimineață, la ora 04:05, s-a sesizat prin SNUAU 112 că persoane necunoscute încearcă pătrundă prin efracție în incinta unei societăți comerciale de pe Calea Aurel Vlaicu.

Polițiștii Serviciului de Investigații Criminale s-au deplasat de îndată la fața locului și au constatat că în jurul orei 04:00, patru persoane mascate au forțat ușa de acces în magazin, au pătruns în interior și folosindu-se de o chingă, au legat bancomatul amplasat în proximitatea intrării, de un autoturism și au încercat smulgerea aparatului, fără a reuși acest lucru.

În același timp, doi dintre autori s-au deplasat la ghișeul de schimb valutar care funcționează în interiorul magazinului și folosindu-se de o rangă au forțat ușa fără a pătrunde în interior.

Autorii au abandonat activitatea infracțională, fiind surprinși de un angajat. Cele patru persoane au părăsit locația fără a duce la sfârșit rezoluția infracțională. Se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tentativă la furt calificat, în vederea identificării persoanelor în cauză și tragerea acestora la răspundere penală”, a transmis IPJ Arad.