O femeie din Tulcea este terorizată de un hoţ care i-a furat telefonul mobil, dintr-un pet shop, iar apoi a început să îi trimită selfie-uri şi să îi înjure prietenii de pe Facebook şi din lista de contacte.

Coşmarul femeii a început pe 2 mai, atunci când se afla într-un magazin de pe strada Isaccei din Tulcea.

Articolul continua dupa recomandari

Un hoţ în vârstă de aproximativ 12-13 ani i-a furat telefonul şi s-a făcut nevăzut. Femeia a cerut imaginile de pe camerele de supraveghere ale magazinului şi astfel l-a identificat pe făptaş.

"Am anunțat poliția și am făcut plângere. Am depus și actele la telefon și filmarea cu hoțul. Nu s-a rezolvat nimic, dar culmea e că acest hoț mă hărţuieşte pe mine și cei din lista mea de messenger și telefon. A sunat-o chiar și pe șefa mea și a jignit-o apoi a trimis și mesaje foarte agresive. Am anunțat poliția și de aceste mesaje dar nu mi se dă nici un răspuns. Și-a făcut selfie și mi- a trimis poza", a declarat femeia pentru jurnaliştii de la tulceanoastra.ro.

Poliţiştii din Tulcea au anunţat că vor continua cercetările pentru prinderea hoţului, acesta riscând să fie cercetat, pe lângă infracţiunea de furt, şi pentru alte infracţiuni ce ţin de accesul ilegal la un sistem informatic şi viaţa privată a victimei.