Hoţ ghinionist la Arad. Un jandarm trimis la o intervenţie a descoperit că un individ a încercat să fure lucruri din boxa sa de la bloc. Suspectul a fost surprins când sorta lucrurile pe care le voia, spunându-i jandarmului că face curăţenie şi neştiind că vorbeşte chiar cu proprietarul spaţiului.

Un echipaj de jandarmi din Arad a fost trimis să verifice un bloc, în urma unui apel telefonic în care o locatară a anunţat că o boxă de pe scara blocului are uşa forţată.

Articolul continua dupa recomandari

Din echipaj făcea parte un jandarm care locuia chiar în blocul cu pricina şi care era de serviciu în noaptea de sâmbătă spre duminică, când s-a întâmplat incidentul.

Ajuns la faţa locului, bărbatul a realizat că boxa spartă este chiar a familiei sale, iar cea care ar fi alertat autorităţile ar fi fost chiar soţia sa, scrie Aradon.ro.

”Cât de ghinionist să fii, să vrei să dai o spargere şi să nimereşti fix boxa unui jandarm aflat în serviciu? Colegul nostru a realizat că locaţia este tocmai spaţiul pe care el îl foloseşte, iar când a intrat în încăpere, a observat o persoană de sex masculin care sorta de zor sculele de pescuit şi alte lucruri. Întrebat ce face înăuntru, acesta a răspuns că face curăţenie, neştiind că persona care l-a întrebat este chiar proprietarul spaţiului. Cum acesta nu angajase nicio persoană să-i presteze astfel de servicii în miez de noapte, şi dacă ar fi făcut-o, cu siguranţă i-ar fi dat o cheie, nu l-ar fi lăsat să se chinuie cu şurubelniţa, acesta a fost condus la secţia de poliţie unde i s-au întocmit actele de sesizare pentru infracţiunea de tentativă de furt”, a declarat purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei Arad, Valeriu Macovei, potrivit News.ro.

Suspectul care a încercat să dea spargerea are 21 de ani şi este din comuna arădeană Lipova.