Un jaf ca în filme s-a derulat în centrul Craiovei. Un bărbat înarmat şi cu faţa acoperită a intrat într-o unitate bancară chiar în miezul zilei. Camerele de supraveghere au surprins scenele. La acel moment, în bancă se aflau doar două angajate. Sub ameninţarea unui pistol, i-au oferit 20 de mii de lei. 

Imaginile au fost surprinse puţin după ora 14. Individul cu faţa acoperită a intrat relaxat în banca din centrul oraşului Craiova.  

Articolul continua dupa recomandari

Bărbatul s-a sters chiar şi pe picioare înainte de a se îndrepta spre cele două angajate care se aflau în sucursala bancară. În faţa lor a scos un pistol. 

MIHAELA GÂRD, purtător de cuvânt IPJ Dolj: Poliţiştii au fost sesizaţi cu privire la faptul că un bărbat ce avea în mână un pistol a pătruns în bancă, şi-a însuşit o sumă de bani apoi a dispărut într-o direcţie necunoscută. 

Abia după ce bărbatul mascat a fugit, angajatele au cerut ajutorul poliţiei.  Oamenii care se aflau în zonă în momentul jafului spun că nu au observat niciun individ suspect pe stradă. 

Preţ de mai multe ore, poliţiştii criminalişti au adunat probe şi au făcut cercetări la faţa locului. Aproape 20.000 de lei lipseau din casierie. 

La sfârşitul lunii trecute, un bancomat din Braşov a fost aruncat în aer iar hoţii au dispărut cu peste 160. 000 de lei. Şi ei sunt în continuare căutaţi de poliţie.