Principalul suspect în cazul uciderii tânărului Radu Bogdan, descoperit mort, cu capul zdrobit, este căutat în continuare de poliţiştii bihoreni.

Suprinzător, procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Bihor au solicitat judecătorului de drepturi şi libertăţi din Tribunalul Bihor arestarea în lipsă a acestuia abia la 4 zile după ce Sorin Ioan Rogia a fost declarat suspect principal în acest caz.

Articolul continua dupa recomandari

"S-a depus propunerea de arestare în lipsă a inculpatului în cursul zilei de marţi, iar cererea îşi va urma cursul", a explicat purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Bihor.

Va mai dura o perioadă, pentru că solicitarea de arestare a procurorilor va trebui să fie analizată în următoarele zile de judecătorul de drepturi şi libertăţi a Tribunalului Bihor. Măsura este necesară deoarece numai în baza unui mandat de arestare inculpatul poate fi dat în urmărire naţională, respectiv internaţională.

Poliția a făcut un apel la adresa populației, făcând publică și imaginea suspectului, pentru ca, în cazul în care cineva îl vede, să sune la 112.