Contele Dracula este, fără discuţii, un organizator foarte bun de evenimente. Şi în acest an a fost gazda unei mari petreceri, la castelul său din Bran. Şi, cum era de aşteptat, nu au lipsit turiştii străini, fascinaţi de legendele ţesute în jurul său.

Cine s-a încumetat să vină, nu a regretat. Cei mai fricoşi s-au cam speriat însă, când au dat nas în nas cu personajele de groază.

Articolul continua dupa recomandari

În castelul cufundat în beznă se auzeau doar vârcolacii. Atmosfera a fost înfricoşătoare. Pânzele de păianjen acoperea mobilierul şi din orice cotlon putea să apară o fantomă sau un vampir. A fost noaptea spiritelor malefice.

Cu inima strânsă, invitaţii contelui Dracula au făcut paşi timizi pe coridoarele întunecate. După un tur prin castelul groazei, oaspeţii s-a uaşezat la masă. Au fost serviţi cu preparate în ton cu atmosfera.

Şefii din bucătărie au avut grijă ca fiecare farfurie să arate spectaculos. Şi au primit laude pe măsură.

Viaţa contelui Dracula şi toate legendele care s-au ţesut, de-a lungul timpului, în jurul vampirului din Carpaţi i-au fascinat pe străini. Sunt motivele pentru care au ales să petreacă Halloween-ul pe tărâm românesc.

Însă aşteptarea a meritat. Mai ales că seara s-a încheiat pe ringul de dans. Costumele nu i-au împiedicat pe turişti să danseze provocator.