Birocraţia şi nepăsarea pun vieţile hunedorenilor în pericol. De trei luni salvatorii Smurd de la Simeria nu îşi pot face treaba, deoarece motorul ambulanţei s-a defectat.

Sătui să mai aştepte ca autorităţile să rezolve problema, paramedicii Smurd au intrat azi în grevă. E drept, a fost vorba de o grevă japoneză.

Articolul continua dupa recomandari

Modulul Smurd din Simeria este cel care intervine cel mai repede. În zonă nu există nici o staţie a Serviciului de Ambulanţă. De trei luni salvatorii fac imposibilul cu resursele pe care le au.... o ambulanţă de la salvare montană şi un jeep.

Pentru reparaţia ambulanţei sunt necesari 125 de mii de lei, bani care au fost aprobaţi de Raed Arafat înca din luna martie...dar care s-au pierdut în hăţişul birocraţiei româneşti.

Andrei Mihut, director Salvital- Smurd:
De atunci si pana acum spitalul nu a reusit sa faca reparatia, din diferite motive... Intre timp echipajul isi desfasoare activitatea in conditii improprii, interventi limitate.

Paramedicii Smurd aşteaptă în continuare ca oficialii de la Bucureşti să rezolve problema ambulanţei. Dacă se poate, cât mai repede...