Un bărbat care îşi ducea soţia să nască, la spital, la Botoşani, a depăşit pe linie continuă, fără să se asigure, a lovit o maşină şi a ajuns cu autoturismul în şanţ, răsturnat.

Uun bărbat de 33 de ani dintr-o localitate din Botoşani s-a urcat marţi seara la volan în cea mai mare grabă, după ce soţia lui l-a anunţat că are primele contracţii şi trebuie să ajungă cât mai repede la maternitate. Bărbatul a demarat cu viteză spre Secția de Obstetrică și Ginecologie din Botoșani.

Articolul continua dupa recomandari

Bărbatul a încălcat mai multe reguli de circulaţie, dorind să ajungă cât mai repede la maternitate. La ieșire din localitatea Trușești, pe DN 29D pe direcția Botoșani, bărbatul s-a angajat în depășirea unui microbuz, trecând peste linia continuă. Celălalt conducător auto semnalizase stânga pentru a vira pe un podeț și astfel cele două mașini s-au ciocnit puternic.

Autoturismul în care se afla femeia însărcinată s-a răsturnat pe marginea drumului. Soțul a sunat de urgență la 112 și în zonă s-a deplasat o ambulanță care a preluat gravida, care se afla din fericire într-o stare bună. A fost găsită cu un traumatism la un genunchi. A fost transportată de urgență la spital pentru a naște, scrie Botoşeneanul.

Cei doi conducători auto au fost testați alcoolscopic, rezultatele fiind negative. Polițiștii au deschis un dosar penal pe numele soțului femeii gravide, pentru vătămare corporală din culpă.